Wat is een BBQ-Box en waaruit bestaat deze?

Een BBQ-Box is de ideale oplossing om te genieten van een heerlijke barbecue zonder jezelf druk te maken over de voorbereiding ervan. Je kiest jouw box en wij j leveren deze kant-en-klaar aan huis. Alles is bereid en klaar om te serveren. Rest jou enkel nog het vuur aan te steken en te bakken!

 

Er wordt niet geleverd in mijn gemeente 

Momenteel leveren we GRATIS aan huis in de gemeentes Balen - Ham - Tessenderlo - Beringen - Leopoldsburg - Lummen - Mol.

Voor de gemeentes   Geel - Lommel - Diest - Houthalen - Hechtel Eksel  wordt er een transportkost aangerekend van 5 euro.

Andere gemeentes kunnen uiteraard de Box bij ons in Ham afhalen. 

 

Wanneer wordt mijn BBQ-Box geleverd?

Wij leveren jouw BBQ-Box op de door jouw gekozen leverdatum doorgaans tussen 8.30 – 12.00. Het geschatte levertijdstip wordt jou één dag op voorhand doorgegeven per mail.

 

Wat als ik toch niet thuis ben op het moment van levering?

Niet getreurd… één van jou buren heeft jouw BBQ-Box in ontvangst genomen of hij staat op een veilige plaats bij jouw thuis. Kijk snel in je brievenbus waar je ons bericht zal terug vinden met de contactgegevens van jouw buur of de gegevens van de veilige plaats.  Je kan hier de box gaan ophalen. 

 

Hoe worden de producten getransporteerd?

Al onze producten zijn in thermo - isomoboxen inclusief vrieselement wat ervoor zorgt dat de producten gekoeld blijven tot levering. 

 

Hoe betaal ik mijn bestelling?

Bestellen en betalen gaat online in  eenvoudige stappen. Je kan kiezen uit de betaalmogelijkheid die het best bij jou past.

 

Kan ik mijn bestelling wijzigen en/of annuleren?

Neen, eens we jouw betaling ontvangen hebben is het order definitief! Controleer dus je bestelling goed alvorens je betaalt.

 

Voor hoeveel personen is de BBQ Box?

Onze Box bevat voldoende vlees/groentjes/sausjes en brood voor 4-5 personen met een normaal eetpatroon. 

 

Heb je een klacht, vragen of opmerkingen?

We vernemen het graag via bbq-box@telenet.be

 

Ben jij ook zo enthousiast over jouw BBQ-Box?

Deel het met ons en je vrienden op Facebook.